Fröken Form

Om

Välkommen till Fröken Form! 

Här hittar du illustrationer och grafiska tryck formgivna av mig Hanna.

Standardmått på bilderna är 30x40 cm. Vissa bilder finns även i andra mått, du ser vilka storlekar som finns tillgängliga vid respektive bild.

Bilderna trycks på tryckeri och skickas därefter till dig.

Jag kan ändra och anpassar färg, storlek och text efter dina önskemål. En extra kostnad kan då tillkomma. Det bästa är om du mailar mig om vilken bild du är intresserad av så får du då ett mer exakt pris.

Tänk på att färgen på bilderna kan se olika ut beroende på vad du har för inställning på din bildskärm. Alla illustrationer blir knivskarpa efter tryck även om det kan se lite suddigt ut på din skärm. Det ingår ingen ram vid köp, men det finns ramar som passar bildernas mått på t ex IKEA och Åhléns.

Många motiv har en vit kant runt motivet. Den fungerar som en inbyggd passpartou. Den vita kanten kan variera beroende på motiv. Självklart fungerar det också att använda ramens medföljda passpartou men den kan då nagga lite av bilden. Det bästa är att prova sig fram och se hur det blir när du får bilden.

Det är alltid roligt att höra att folk uppskattar mina bilder. Har du en blogg eller webbsida och vill visa mina illlustrationer får du gärna göra det, men då vill jag gärna att du i anslutning till bilderna länkar hit och skriver att de kommer från Fröken Form. Sen är det alltid trevligt att få ett mail där du berättar var eller hur du använt bilden!                                                                                                                               

Du hittar mig också på instagram och facebook!

/Hanna